Nosaltres

A Embalatges Girona continuem innovant després de 20 anys d’experiència per aconseguir que els productes i maquinària d’embalatge siguin cada vegada més eficients pel teu negoci.

REVOLUCIONANT EL SECTOR DE L’EMBALATGE DES DE FA 20 ANYS

A Embalatges Girona continuem innovant després de 20 anys en el sector

Treballem únicament amb materials tècnics d’alta qualitat, marques líders en el sector i distribuidors exclusius que estan en constant procés d’innovació per oferir a les empreses les últimes solucions en embalatge.

Embalatges girona

Som un equip compromés i de confiança

Totes les persones que formen Embalatges Girona som part del canvi cap a un món més innovador.

Ara, la teva empresa també pot formar part d’aquest canvi.

El nostre equip us ajudarà a cercar solucions per fer que l’embalatge dels vostres productes respongui a les necessitats del món actual.

Som una empresa familiar i la nostra missió des de 1976 és aconseguir que les empreses confiin en els nostres productes i demostrar que es pot consumir el mínim indispensable per tenir una fiabilitat màxima.

Vam ser els primers en apostar per a aquest tipus d’embalatge i actualment ens mantenim com a líders en el mercat. 

  • Lluitem per la reducció de plàstics i apostem per productes renovables. 
  • Aconseguim disminuir el consum de film sense comprometre la protecció del producte. 

 

Mantenim la mateixa qualitat des del primer dia. 

Coneixem el mercat i triem acuradament les millors solucions en embalatges. 

Embalatges girona
AJUDEM A LES EMPRESES A SER MÉS SOSTENIBLES AMB MÀQUINES I EMBALATGES RESPECTUOSOS AMB EL MEDI AMBIENT

EL NOSTRE EQUIP T’AJUDARÀ A TROBAR LA SOLUCIÓ MÉS ADIENT. TOTS ELS NOSTRES PRODUCTES TENEN CERTIFICACIÓ.

El nostre servei és àgil i de gran confiança.

Tot el nostre equip està format per ajudar-vos durant el procés de transformació cap a un embalatge més respectuós amb el medi ambient.  

Comptem amb una xarxa de postvenda i distribució pròpia per oferir-vos un servei integrat, personalitzat i el més important, de confiança.

Les entregues es realitzen en un termini de 24-48 h per tot Catalunya.

Tots els nostres productes estan certificats i tenen la seva pròpia fitxa tècnica. 

Posem a la vostra disposició tota la informació amb rigorosa transparència per a qualsevol dubte.

Contacte amb el nostre equip

Embalatges girona

Embalatges Girona, a través de l’empresa Audit Energia, ha realitzat recentment una instal·lació solar fotovoltaica amb l’objectiu de destinar l’electricitat produïda a l’autoconsum instantani, i així reduir la despesa energètica i econòmica, a més de contribuir en la reducció d’emissions d’efecte hivernacle ( CO2 ). Aquesta instal·lació, integrada a la coberta de la nau, consta de 75 panells de 470wp, amb un inversor de 30 kw i una potència pic total de 35,25 kwp.

Projecte acollit al Programa d’incentius lligats a l’autoconsum i emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable i implantació de sistemes tèrmics renovables, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu, finançat pel Fons Europeu – Next GenerationEU

El Reial decret 477/2021, de 29 de juny, pel qual s’aprova la concessió directa d’ajuts a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla d’ajuts per l’execució de diversos programes d’incentius lligats a l’autoconsum i a l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu, publicat al BOE núm. 155, de 30 de juny de 2021, va establir les bases reguladores per a la concessió d’ajuts del Programa per a actuacions per a l’execució de diversos programes d’incentius lligats a l’autoconsum i a l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable i a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial.

Embalatges Girona, seguint aquestes bases, amb data 28/12/2021 va fer la sol·licitud al Programa d’incentius lligats a l’autoconsum i emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable i implantació de sistemes tèrmics renovables i d’acord amb la proposta de resolució d’atorgament de data 14 d’octubre de 2022, s’ha atorgat a Embalatges Girona la quantitat de 12.841,92€.